Een prettige leefomgeving is essentieel voor het welzijn van onze samenleving en het individu. Het biedt ruimte voor ontmoeting en ontspanning. De missie van Cyber is om de samenleving een helpende hand te bieden, door de leefomgeving goed te beheren en te organiseren. Om het kort samen te vatten: Cyber lééft voor de leefomgeving!

Dit doen we uiteraard samen met onze opdrachtgevers, zoals gemeenten, gemeentelijke bedrijven en woningcorporaties. Maar zeker ook voor  de gebruikers van de leefomgeving. We streven dan ook naar een intensieve en goede samenwerking van iedereen die een positieve bijdrage kan leveren. Daarbij staat, voor zowel Cyber als haar opdrachtgevers, het maatschappelijk belang centraal.

Werken bij Cyber betekent dat je samen met onze 25 bevlogen collega’s invulling geeft aan deze missie. Door de waardering van onze opdrachtgevers groeien wij en is ons enthou­si­aste team op zoek naar nieuwe collega’s,

Adviseur leefomgeving  

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor projecten gericht op de verbetering van de leefomgeving. Cyber heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld als een vooraanstaand en toonaangevend bureau dat haar opdrachtgevers als een soort “reisleider” helpt bij het realiseren van de  de maatschappelijke doelen.

Onze projecten zijn divers van aard; we stellen samen met de opdrachtgever visies voor de leefomgeving op die, naast vak inhoud, antwoord geven op o.a. vraagstukken als biodiversiteit, klimaatadaptatie en duurzaamheidsaspecten. We analyseren de data die digitaal beschikbaar is en die ons inzicht geeft in de kwaliteit van de leefomgeving. Wij richten ons steeds meer op waardeontwikkeling, dat is voor ons méér dan alleen kosten, namelijk het rendement dat de leefomgeving oplevert voor de maatschappij.

Andere opdrachten zijn gericht op organisatieontwikkeling van afdelingen  beheer / leefomgeving. We maken financiële en organisatorische onderbouwingen met onze innovatieve rekenmodellen Impact en Provit en adviseren onze opdrachtgevers over de organisatorische, personele en bedrijfsmatige consequenties.

Voel  je je aangetrokken tot deze benaderingswijze van de leefomgeving, dan ben je voor ons een interessante kandidaat. Voor zowel de beleids- als de organisatieopdrachten is een nieuwe collega van harte welkom.

Neem contact met ons op als jij:

  • een zelfstandige functie ambieert waar je je creativiteit en energie in kwijt kunt
  • op zowel beleidsmatig als organisatorisch vlak wilt opereren en communiceren
  • samen met collega’s wilt werken aan vraagstukken in de leefomgeving
  • een verbindende projectleidersrol op jouw lijf geschreven is.

Ben je in het bezit van een HBO-diploma en heb je minimaal 5 jaar relevante ervaring als (allround) adviseur/projectleider in de leefomgeving? Dan willen wij graag in gesprek met jou!

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je bellen met
Sjaak van der Vlies (06 53242702) of Frans Bouwman (06 53226942). Mailen kan ook naar info@cyber-adviseurs.nl

Cyber is gevestigd in zowel Bodegraven als Zwolle en beide locaties zijn goed met het openbaar vervoer en de auto te bereiken. Je standplaats is Zwolle of Bodegraven.  Uitgebreide informatie over Cyber staat op onze website: www.cyber-adviseurs.nl.